Brug af Cookies

Login

Spørgsmål

Hvorfor skal jeg melde mit barn ind i Børnenes Sikkerhedsklub?

Når du melder dit barn ind i Børnenes Sikkerhedsklub, giver du dit barn starten på en mere sikker hverdag. Listen af medlemsfordele er lang. I får tilsendt en attraktiv velkomstgave, modtager rabatter og gavekort til samarbejdspartnere, og får en fødselsdagshilsen. Ydermere vil I blive inviteret til en række events og arrangementer med fokus på sikkerhed.

Hvem kan melde sig ind i Børnenes Sikkerhedsklub?

Alle børn mellem 0-8 år kan blive tilmeldt Børnenes Sikkerhedsklub. De mange medlemsfordele henvender sig til både de mindre og større børn.

Hvad koster et medlemskab, og hvordan tilmelder jeg mit barn?

Et medlemskab koster 275 kr. for et år. Du kan melde dit barn ind i Børnenes Sikkerhedsklub her på siden. Meld dit barn ind her.

Hvis jeg har to børn, kan jeg så nøjes med kun at melde det ene barn ind i klubben?

Nej. Velkomstgaven, gavekort og adgang til arrangementer dækker kun ét barn. Du vil desuden modtage e-mails med tilbud til arrangementer samt relevant information, der passer til barnets alder. Det er derfor en god ide at give hvert barn sit eget medlemskab, da børn i forskellige aldre ofte ikke har behov for samme sikkerhedsforanstaltninger. 

Kan jeg framelde mit barn Børnenes Sikkerhedsklub?

Når du har betalt 275 kr. for et medlemskab, binder du dig til en medlemsperiode på et år. Det betyder, at du forudbetaler for de medlemsfordele, du får, når du tilmelder dit barn. Derfor kan du ikke få pengene for et medlemskab refunderet. En uge inden barnets medlemskab udløber, vil I modtage en mail med tilbud om fornyelse af medlemskabet.

Hvornår modtager vi vores velkomstpakke?

I vil modtage velkomstpakken inden for 5 hverdage efter indmeldelsesdato.

Hvad gør jeg, hvis der er en pakke, vi ikke har modtaget?

Kontakt os via kontaktformularen på denne side

Kan jeg betale med Dankort?

Ja, du kan betale med Dankort og VISA/Dankort på sikkerhedsklub.dk

Skal jeg melde flytning?

Ja, du kan sende din nye adresse via kontaktformularen på denne side