Brug af Cookies

Login

Om Børnenes Sikkerhedsklub

En del af livet er at opleve, og som medlem i Børnenes Sikkerhedsklub hjælper vi dig med at klæde dit barn på til at opleve verden på en sjov og sikker måde - hvad enten det er i hjemmet, i trafikken eller i fritiden.En sikkerhedsklub for hele familien
Børnenes Sikkerhedsklub er en medlemsklub for børn i alderen 0-8 år. Et medlemskab koster 275 kroner pr. barn for et helt år. Når du melder dit barn ind i klubben, modtager I en velkomstgave, en samling online gavekort, samt et personligt medlemskort, der giver adgang til en lang række medlemsfordele til hele familien.

Ca. 5 gange om året vil I modtage vores nyhedsbrev, som indeholder relevante tilbud om kommende arrangementer, medlemstilbud, konkurrencer og gode råd om sikkerhed tilpasset jeres barns alder. På dit barns fødselsdag vil I modtage en sjov online hilsen fra Børnenes Sikkerhedsklub.

Læs mere om velkomstpakkerne her

 

Vær medlem og gør en forskel

Børnenes Sikkerhedsklub er en del af Børneulykkesfonden, og når du køber et medlemskab, støtter du derfor fondens forebyggende arbejde for øget børnesikkerhed i Danmark.

Læs mere om Børneulykkesfonden her